• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Міністерство освіти закрило 70 навчальних закладів
    Опубликовано: 2005-06-29 11:50:58
    Сьогодні, серед пріоритетів, які визначило в своїй діяльності міністерство освіти, чи не найголовнішим є якість освіти. Міністерство займається перевіркою всіх внз стосовно відповідності державним стандартам. В ході цих перевірок з'ясувалось, що багато філій та вищих навчальних закладів діють із порушенням норм чинного законодавства. Як результат — закрито близько 70 навчальних заклади, як державних так і приватних.
    Так, на останньому засіданні ДАКу було прийнято рішення про закриття 9 філій та двох внз, зокрема Одеську філію Відкритого міжнародного університету розвитку людини "Україна", Торезький НКЦНТУ "Харківський політехнічний інститут", НКЦ Слов'янського авіаційного технічного коледжу НАУ у місті Артемівськ та інші.

    Міністр освіти науки України С.М. Ніколаєнко запевнив, що жоден студент, який навчався у ліквідованому навчальному закладі, не залишиться без освіти.

    Источник Міністерство освіти і науки

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.