• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Прогнозний рівень зайнятості на 2005 рік - 57,5 - 58,6%
    Опубликовано: 2005-06-29 17:25:54
    „Майже половину з мільйона робочих місць має бути створено у Донецькій, Одеській, Харківській, Львівській, Луганській, Дніпропетровській областях та місті Києві”, - заявив міністр праці та соціальної політики В'ячеслав Кириленко під час наради з директорами обласних центрів зайнятості та науковцями, яка відбулася 24 червня. Це, за словами міністра, передбачено програмою зайнятості на 2005 рік, яку уряд затвердив 22 червня. Програма визначає прогнозний рівень зайнятості у 57,5 – 58,6%, прогнозний рівень безробіття – 8,0 – 7,7%.

    „Сьогоднішня наша зустріч - продовження вчорашньої розмови під головуванням Президента України Віктора Ющенка, всі наші зусилля мають бути спрямовані на виконання президентської програми створення 1 мільйона робочих місць до кінця року” - зазначив В'ячеслав Кириленко.

    Під час засідання учасники наради внесли пропозиції до проекту Указу Президента Про удосконалення державного регулювання у сфері зайнятості та ринку праці.

    У ході засідання В'ячеслав Кириленко наголосив, що страхові кошти Фонду соціального страхування на випадок безробіття у багатьох випадках використовувалися неефективно, про що свідчать підсумки перевірок Головного Контрольно-ревізійного управління.

    Міністр вважає, що справжнім марнотратством можна назвати придбання приміщень для деяких центрів зайнятості: тільки за один минулий рік обсяги видатків за цією статтею зросли майже втричі.

    Показовий приклад. Одне приміщення було продане за 1 мільйон 870 тисяч гривень. Через 17 днів це саме приміщення було викуплене Львівським обласним центром зайнятості, але вже за 14 мільйонів 850 тисяч гривень. При цьому інформація про приміщення була отримана обласним центром зайнятості за два тижні до того, як його придбали декілька фізичних осіб за 1 мільйон 870 тисяч гривень.

    Источник Міністерство праці та соціальної політики України

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.