• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • У Чернівцях пройшли торги з продажу деревини
    Опубликовано: 2005-05-31 13:54:39
    Начальник управління економіки Микола Малярчук виступив з пропозицією продавати ліс через аукціони, а відсоток з різниці між початковою та кінцевою ціною спрямовувати на відновлення лісу, на упорядкування доріг, гуцульських сіл та на добробут гуцулів.

    Перші торги у Чернівцях підтвердили, що нова влада на вірному шляху. За один день додатково область заробила 806047 гривень.

    Торги пройшли відкрито. Всі, хто бажав взяти участь у них, був запрошений. Окремі лоти піднімалися у ціні у три-чотири рази вище початкової. Наприклад, на одній із ділянок деревину на корені почали продавати за 39 гривень за метр кубічний, а продали за 128 гривень 70 коп. за м3.

    Найбільше від таких торгів виграють гірські села. З першого аукціону тільки село Долішній Шепіт Вижницького району одержить до 200000 гривень.

    Перший аукціон пройшов вдало. Торги відбуватимуться щомісяця.

    Источник Derevo.info

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.