• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • В Секретаріаті Кабінету Міністрів оголошено конкурс на заміщення вакантних посад в Управлінні з питань європейської інтеграції
    Опубликовано: 2005-05-31 09:37:01
    Звернення віце-прем'єр-міністра Олега Рибачука до учасників конкурсу :
    21 лютого Україною підписано План дій Україна – Європейський Союз, який сприятиме досягненню європейських стандартів нашого життя. У квітні Урядом затверджено „Дорожню карту” реалізації Плану дій у 2005 році.

    Україна взяла на себе амбітні зобов'язання, тепер наполегливою працею необхідно довести серйозність намірів. Це має бути прагматична, скоординована та напружена робота кожного державного службовця та громадянина України.

    Спроможність українського суспільства створити передумови набуття членства в ЄС, певною мірою, залежатиме від створення команди професійно підготовлених фахівців, здатних перетворювати у реальність інтеграційні прагнення України.

    Перш за все, хотів би подякувати тим, хто з початку року пропонував свої знання, вміння та досвід для просування нашої країни на шляху до Європи.

    У травні 2005 р. збільшено чисельність Управління з питань європейської інтеграції Секретаріату Кабінету Міністрів, у зв'язку з чим оголошується конкурс на заміщення вакантних посад.

    Сподіваюся на залучення високопрофесійних фахівців, які володіють європейськими знаннями та мовами, креативно мислять і здатні надати нового поштовху в нових умовах співпраці з Європейським Союзом.

    Источник Урядовий Портал

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.