• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Робота слідчих підрозділів податкової міліції по боротьбі зі злочинністю у сфері оподаткування
    Опубликовано: 2005-05-26 13:35:09
    Слідчим відділом податкової міліції ДПА в Чернігівській області закінчено та направлено до суду кримінальну справу за звинуваченням директора ТОВ “Арак” та директора ПП “Земля”, за ознаками злочину, передбаченого статтею 212 частиною 3 КК України, які вступивши у попередню змову, умисно, з метою прикриття незаконної діяльності, створили 4 фіктивних підприємства, на рахунок яких надходили кошти від суб'єктів підприємницької діяльності.

    Так, протягом 2001 року в результаті незаконних махінацій було не сплачено до бюджету податків на суму 4 млн. 872 тис. грн., що належали до сплати за результатами фінансово-господарської діяльності підприємств, які вони очолювали. Новозаводським районним судом м. Чернігова вказаних осіб визнано винними у скоєнні ухилення від сплати податків у особливо великому розмірі та вчиненні службового підроблення, їм призначено покарання у вигляді 5 та 5,6 років позбавлення волі, з позбавленням права займатися підприємницькою діяльністю строком на три роки, з конфіскацією майна, що належить їм на праві приватної власності.

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.