• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • В'ячеслав Кириленко відвідав Київський міський центр зайнятості
    Опубликовано: 2005-05-26 08:17:57
    24 травня міністр праці та соціальної політики В'ячеслав Кириленко відвідав Київський міський центр зайнятості. Під час візиту міністр ознайомився з роботою центру, зокрема протестував роботу автоматизованої системи пошуку вакансій.

    Під час спілкування з відвідувачами та співробітниками центру міністр наголосив, що „одним із завдань уряду є створення мільйона нових робочих місць до кінця цього року”. „Безумовно, левова частка навантаження щодо виконання цієї позиції лягає на Міністерство праці і на служби зайнятості. Це – наша справа, яку ми зобов'язані виконати”, - підкреслив В'ячеслав Кириленоко.

    Довідка. Рівень безробіття в Києві є найнижчим по Україні. За розрахунками (за методологією МОП) – 4,8% серед економічно активного населення віком від 15 до 70 років.

    Протягом січня-квітня 2005 року за сприяння Київського міського центру зайнятості було працевлаштовано більше 11 тисяч осіб.

    Источник Міністерство праці та соціальної політики

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.