• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • У 2005 році у Києві продано 39 земельних ділянок
    Опубликовано: 2005-05-26 17:44:06
    За чотири місяці 2005 року столична влада продала у Києві 39 земельних ділянок загальною вартістю майже 130 млн гривень.

    З цих грошей до скарбниці міста надійшло 116,2 млн грн., до бюджету держави - 12,9 млн. Про це сьогодні на брифінгу поінформував заступник глави КМДА - начальник Головного управління земельних ресурсів столиці Анатолій Муховиков. За словами А. Муховикова, до бюджету міста за перший квартал також надійшло 103 млн гривень від плати за земельний податок і оренду землі.

    Земля ж у столиці залишається найдорожчою в Україні. У середньому, вона коштує у сто разів дорожче, ніж в інших містах. Наприклад, в Івано-Франківській області квадратний метр землі коштує всього 3,57 грн., у Київській області 15 грн, Криму - 43 грн. Подібна ситуація, констатував А. Муховиков, дозволила Києву закумулювати 41% грошей від продажу землі по Україні загалом.



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.