• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Призначено нових заступників голови ДПА у Донецькій області
    Опубликовано: 2005-05-25 16:31:13
    20 травня цього року на посади заступників голови ДПА у Донецькій області було призначено Анатолія Кобця, Валентину Левченко та Олексія Чабаненка.

    Анатолій Іванович Кобець народився в 1961 році в селі Катеринівка Костянтинівського району Донецької області. Має вищу економічну освіту. В 1983 році закінчив Донецький державний університет. Трудову діяльність розпочав економістом на виробничому об'єднанні „Укрзахідвугілля”, м. Нововолинськ. З 1985 по 1988 рік працював інженером на шахті, в колгоспі, у 1988 – 1989 роках - у фінансових органах. З 1990 по 1996 рік обіймав посаду начальника державної податкової інспекції у Костянтинівському районі. З 1996 року і до призначення на посаду заступника голови ДПА у Донецькій області працював начальником державної податкової інспекції у м. Дружківці.

    Валентина Михайлівна Левченко народилася в 1952 році в селі Волгодонське Мартинівського району Ростовської області. У 1974 році закінчила у Ростовський-на-Дону інститут народного господарства за спеціальністю економіст. З 1974 по 1982 рік працювала по спеціальності на птахофабриці, в органах статистики, в науково-дослідному інституті та в колгоспі. З 1982 по 1987 рік – заступник голови районної Ради народних депутатів – голова планової комісії. Трудову діяльність в податкових органах започаткувала з липня 1990 року із посади начальника відділу податків з населення в ДПІ по Київському р-ну Донецька. До призначення заступником голови ДПА у Донецькій області Валентина Левченко обіймала посаду начальника управління оподаткування фізичних осіб ДПА у Донецькій області.

    Чабаненко Олексій Вікторович народився в 1972 році в місті Макіївка Донецької області. Вищу освіта здобув в 1994 році у Донецькому державному технічному університеті. У 1998 році закінчив Донецький економічний технікум. Має спеціальності бухгалтера-фінансиста та гірничого інженера. Роботу в податкових органів розпочав в 1996 році з державного податкового інспектора. З 2000 по 2003 рік працював на керівних посадах в ДПА у Донецькій області. До призначення на посаду заступника голови ДПА у Донецькій області обіймав посаду начальника ДПІ у Київському районі Донецька.

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.