• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Житло в кредит – це вигідно
    Опубликовано: 2005-05-20 08:45:12
    Ситуацію на ринку нерухомості важко назвати простою для покупця, адже щороку вартість житла зростає, а темпи накопичення грошей не встигають за інфляцією.

    Який же вихід? Звісно, можна заощаджувати у стабільній валюті, однак де гарантія, що й вона не стане підвладною коливанням ринку?

    Вихід один – узяти кредит на придбання омріяного житла в банку. Однак ще вигіднішу послугу пропонує львів'янам Центр іпотечного кредитування від “УкрСиббанку”. У зручному офісі в центрі міста – вулиця Герцена, 9 – вам не лише допоможуть отримати кредит, а й нададуть цілий спектр інших послуг, дотичних до операцій із нерухомістю: консультації фахівців із кредитування, нотаріуса, ріелторів.

    Як розповів на презентації Центру іпотечного кредитування начальник Першого львівського управління АКІБ “УкрСиббанк” Михайло Кравчук, по-іншому центр можна було б назвати “скарбничкою для заощадливих”, адже його послуги допомагають клієнтам зекономити три вельми важливі речі: час, гроші та нерви. А начальник управління роздрібного кредитування АКІБ “УкрСиббанк” Іван Істомін наголосив, що Львівський іпотечний центр є п'ятим – чотири вже успішно працюють у Києві, Харкові, Донецьку та Дніпропетровську, а наступними в черзі на вигідні іпотечні кредити є мешканці Запоріжжя й Одеси.

    Зі слів Івана Істоміна стало зрозуміло, що банк хоче стати найкращим другом для клієнта і допомогти йому придбати житло якнайвигідніше та зручніше, наприклад, “УкрСиббанк” пропонує найдовший термін кредитування – 21 рік. Надають кредити під 11,5 % річних у валюті і 17% річних у гривнях. Це багато чи мало? Питання риторичне, адже за такого відсотка в підсумку квартира подорожчає лише на чотири відсотки. Якщо ж порівняти з темпами інфляції та подорожчання квартир, то відповідь буде більш ніж очевидною.

    У наданні послуг з іпотечного кредитування банк дотримується свого гасла: “Розуміємо всіх. Цінуємо кожного”. Відтак обов'язковим є особливий підхід до клієнта – працівники банку під час оформлення кредиту ознайомлюються не лише з документами чи довідками, а й вникають у життєву ситуацію кожного клієнта. Після того, як банк з'ясує вашу платоспроможність, у межах іпотечного центру ріелтори можуть одразу надати консультацію і знайти відповідну до суми кредиту квартиру. Перший внесок становитиме 20-25%, до того ж “УкрСиббанк” не накладає жодних обмежень на дострокове погашення кредиту.

    Тим часом пересічний споживач наразі мало обізнаний з тим, що він може взяти кредит на житло, розповів директор Львівського центру іпотечного кредитування Володимир Гриновець. Однак, сподіваємося, новий центр допоможе львів'янам збагнути оптимальність кредитування, адже тут під одним дахом є всі фахівці, які мають стосунок до видачі кредитів і купівлі-продажу квартир, щоб надати клієнтові максимум послуг. Не виходячи за межі зручного офісу на вулиці Герцена, клієнт може відразу отримати і консультацію працівників банку, і юриста, і фахівця відділу заставних операцій. Щодо можливості віднайти квартиру, то Центр іпотечного кредитування “УкрСиббанку” підтримує тісні контакти з львівським представництвом Асоціації фахівців з нерухомості України, яка представлена десятками агенцій нерухомості та ріелторських компаній.

    Однак зрозуміло, що придбання квартири – це лише перший крок до комфорту і затишку, адже “коробку” треба відремонтувати, привести до ладу. Саме для цього і розроблено програму лояльності “УкрСиббанку” “Іпотечний бум”. Придбавши житло, клієнт отримує пластикову картку, яка надає право на знижки в мережі магазинів і супермаркетів на товари для ремонту, будівництва, на побутову техніку та меблі. Відтак, узявши кредит на омріяне житло в іпотечному центрі, ви матимете змогу не лише купити квартиру чи будинок, а й повністю впорядкувати їх.

    Однак і це ще не все. Центр іпотечного кредитування надає всі послуги, як і звичайне відділення “УкрСиббанку” – власне, Іпотечний центр є ніби надбудовою, а в основі – те саме банківське відділення “УкрСиббанку” з класично високим рівнем і спектром надання послуг. Тут діє розрахункова каса, здійснюють грошові перекази, надають повний спектр послуг із карткових продуктів.

    Дещо про історію Львівської філії. Як розповів пан Михайло Кравчук, її відкрили в жовтні 2002 року. Загалом на Львівщині вже діють 23 відділення “УкрСиббанку”, а до кінця року їх буде 45. Як запевнив пан Кравчук, банк однаково уважно ставиться і до великого системного корпоративного клієнта з мільйонними оборотами, і до людини, яка здійснює грошовий переказ або ж сплачує комунальні послуги. А щоб переконатись у тому, наскільки дієвим є гасло банку “Розуміємо всіх. Цінуємо кожного”, варто лише завітати в Центр іпотечного кредитування за адресою: вулиця Герцена, 9.

    Валерія Христенко ДОВІДКА

    АКІБ “УкрСиббанк” зареєстровано 18 червня 1990 року. Чисті активи банку становлять 6,48 млрд. грн., кредитно-інвестиційний портфель – 4,69 млрд. грн. Регіональна мережа налічує 612 філій і відділень. Клієнтами “УкрСиббанку” є 34 тисячі підприємств України, одним із найголовніших є мобільний оператор “Київстар”.

    Инф. Львівська газета

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.