• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Цього року житлобудівельні організації столиці мають здати 1 мільйон 100 тисяч квадратних метрів житла
    Опубликовано: 2005-05-18 17:44:24
    Це на 50 тисяч більше ніж у 2004-му, щоправда і вони житлових проблем Києва не розв"яжуть. 780 тисяч забезпечують організації підпорядковані міськадміністрації і ще 239-ть приватні структури.

    Щоправда землі в руках цих приватних структур на сьогодні більше ніж у житлобудівельників підпорядкованих місту. "Я пропоную двавати землю під будівництво таким чином: з такого-то по таке то число, щоб там реально будували, а не займали землю" - пропозиція заступника голови КМДА Михайла Голиці.

    Будівельні організації столиці цього року мають передати понад 116 тисяч квадратних житла в райони на черги пільговиків, молодіжного кредиту та програми 50 на 50. Всього на програму 50 на 50 на цей рік виділено близько 46-ти мільйонів гривень, перші 104 квартири уже передані для розподілу в райони. Досвід засвідчує: ця система користується найбільшим попитом, тому з наступного року її можливо змінять до співвідношення 60 на 40 або 70 на 30. За словами Михайла Голиці, столиця вже розпочала роботи з реконструкції "хрущовок". У яких саме мікрорайонах - повідомляють неохоче - як правило після оприлюднення, число зареєстрованих мешканців на один квадратний метр зростає у геометричній прогресії. Тож повідомимо дещо узагальнено: квартали "під реконструкцію" розташовані у Дніпровському, Подільському, Солом'янському районах - по одному - та два у Печерському. За словами Михайла Голиці ці мікрорайони "хрущовок" зноситимуть повністю, але поки активних робіт на всіх ділянках не розпочинають: чекають рішення Кабміну стосовно іпотечного кредитування.

    Инф. БУДИНФОРМ

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.