• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Найбільш резонансні злочини та події
    Опубликовано: 2006-01-30 11:59:00

    Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 1 725 заяв про злочини. Вжитими заходами 1 066 (61,8%) з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів – 3 вбивства, 9 фактів завдання тяжких тілесних ушкоджень, 41 пограбування, 3 факти незаконного заволодіння транспортними засобами.

    до органів внутрішніх справ України надійшло 1 725 заяв про злочини. Вжитими заходами 1 066 (61,8%) з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів – 3 вбивства, 9 фактів завдання тяжких тілесних ушкоджень, 41 пограбування, 3 факти незаконного заволодіння транспортними засобами.

    За незаконне зберігання зброї затримано 28 осіб. У правопорушників вилучено пістолет, 2 обрізи мисливських рушниць, 7 одиниць саморобної вогнепальної зброї, 500 грамів вибухівки та 519 набоїв.

    затримано 28 осіб. У правопорушників вилучено пістолет, 2 обрізи мисливських рушниць, 7 одиниць саморобної вогнепальної зброї, 500 грамів вибухівки та 519 набоїв.

    За злочини в сфері обігу наркотичних засобів та психотропних речовин затримано 143 особи. У них вилучено 17,3 кілограма наркотиків.

    затримано 143 особи. У них вилучено 17,3 кілограма наркотиків.

    За адміністративні правопорушення, вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнуто 1 301 особу.

    вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнуто 1 301 особу.

    За порушеними кримінальними справами заарештовано 28 осіб.

    заарештовано 28 осіб.

    Упродовж минулої доби порушено 154 кримінальні справи за злочинами економічної спрямованості, з них 57 – у сфері службової діяльності, у тому числі 10 про хабарництво.

    порушено 154 кримінальні справи за злочинами економічної спрямованості, з них 57 – у сфері службової діяльності, у тому числі 10 про хабарництво.

    Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 71 дорожньо-транспортну пригоду, у яких 7 осіб загинули та 83 - травмовано.

    зафіксовано 71 дорожньо-транспортну пригоду, у яких 7 осіб загинули та 83 - травмовано.

    У Немирівському районі Вінницької області в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 17-річного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він 28 січня в будинку під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв заподіяв смертельні тілесні ушкодження 57-річному господарю та його 31-річному сусіду.

    в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 17-річного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він 28 січня в будинку під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв заподіяв смертельні тілесні ушкодження 57-річному господарю та його 31-річному сусіду.

    У місті Дніпродзержинську Дніпропетровської області у своїй квартирі було знайдено мертвим з травмою голови 58-річного пенсіонера. Вжитими заходами за підозрою у скоєнні вбивства затримано 36-річного громадянина без певного місця проживання. Попередньо встановлено, що він вночі 13 січня в квартирі загиблого під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв заподіяв господарю смертельні тілесні ушкодження.

    у своїй квартирі було знайдено мертвим з травмою голови 58-річного пенсіонера. Вжитими заходами за підозрою у скоєнні вбивства затримано 36-річного громадянина без певного місця проживання. Попередньо встановлено, що він вночі 13 січня в квартирі загиблого під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв заподіяв господарю смертельні тілесні ушкодження.

    У Поліському районі Київської області на вулиці було знайдено в непритомному стані з дробовим пораненням спини 22-річного місцевого жителя, який невдовзі помер у лікарні. В результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 31-річного киянина, директора приватного підприємства. Попередньо встановлено, що він вночі 28 січня під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв завдав смертельне поранення потерпілому пострілом з невстановленої зброї. Заходи щодо розшуку зброї тривають.

    на вулиці було знайдено в непритомному стані з дробовим пораненням спини 22-річного місцевого жителя, який невдовзі помер у лікарні. В результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 31-річного киянина, директора приватного підприємства. Попередньо встановлено, що він вночі 28 січня під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв завдав смертельне поранення потерпілому пострілом з невстановленої зброї. Заходи щодо розшуку зброї тривають.

    У місті Первомайськ Луганської області затримано 38-річно місцевого жителя, за місцем проживання якого вилучено 250 грамів вибухівки.

    затримано 38-річно місцевого жителя, за місцем проживання якого вилучено 250 грамів вибухівки.

    На Дніпропетровщині міліцією викрито посадових осіб товариства з обмеженою відповідальністю, які минулого року, уклавши договори з двома товариствами з обмеженою відповідальністю на поставку відкритому акціонерному товариству коксу та вугільного концентрату, внесли до книги обліку товарних операцій неправдиві відомості про проведені операції, отримали від ВАТ понад 2 млн. грн., не розрахувалися зі згаданими ТОВ та не сплатили до бюджету обов’язкові платежі в сумі 415 тис. гривень. Надалі зловмисники перевели активи власного ТОВ (загальна сума 3,5 млн. грн.) на розрахунковий рахунок ще одного товариства з обмеженою відповідальністю й ініціювали процедуру банкрутства. Слідчим відділом одного з райвідділів Дніпропетровського міськуправління внутрішніх справ порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.366 КК України (службове підроблення).

    міліцією викрито посадових осіб товариства з обмеженою відповідальністю, які минулого року, уклавши договори з двома товариствами з обмеженою відповідальністю на поставку відкритому акціонерному товариству коксу та вугільного концентрату, внесли до книги обліку товарних операцій неправдиві відомості про проведені операції, отримали від ВАТ понад 2 млн. грн., не розрахувалися зі згаданими ТОВ та не сплатили до бюджету обов’язкові платежі в сумі 415 тис. гривень. Надалі зловмисники перевели активи власного ТОВ (загальна сума 3,5 млн. грн.) на розрахунковий рахунок ще одного товариства з обмеженою відповідальністю й ініціювали процедуру банкрутства. Слідчим відділом одного з райвідділів Дніпропетровського міськуправління внутрішніх справ порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.366 КК України (службове підроблення).

    У місті Запоріжжі міліцією викрито доцента одного з вищих навчальних закладів, який вимагав та отримав від студентів хабарі на загальну суму 420 грн. за успішне складання іспиту. Проводяться заходи щодо встановлення інших фактів хабарництва. Прокуратурою одного з районів міста порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.368 КК України (одержання хабара).

    міліцією викрито доцента одного з вищих навчальних закладів, який вимагав та отримав від студентів хабарі на загальну суму 420 грн. за успішне складання іспиту. Проводяться заходи щодо встановлення інших фактів хабарництва. Прокуратурою одного з районів міста порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.368 КК України (одержання хабара).

    На Черкащині викрито завідуючого енергетичного цеху однієї з районних лікарень, який восени минулого року вимагав та отримав 900 грн. хабара від місцевого жителя за сприяння в працевлаштуванні у лікарні. Районною прокуратурою порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 368 КК України (одержання хабара).

    викрито завідуючого енергетичного цеху однієї з районних лікарень, який восени минулого року вимагав та отримав 900 грн. хабара від місцевого жителя за сприяння в працевлаштуванні у лікарні. Районною прокуратурою порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 368 КК України (одержання хабара).

    У Київській області викрито посадових осіб товариства з обмеженою відповідальністю, які не сплатили до бюджету податок з доходів фізичних осіб, утриманий з працівників зазначеного товариства за останні чотири роки, чим завдали збитки державі на суму 391,6 тис. гривень. Прокуратурою Білоцерківського району порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.364 КК України (зловживання владою або службовим становищем).

    викрито посадових осіб товариства з обмеженою відповідальністю, які не сплатили до бюджету податок з доходів фізичних осіб, утриманий з працівників зазначеного товариства за останні чотири роки, чим завдали збитки державі на суму 391,6 тис. гривень. Прокуратурою Білоцерківського району порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.364 КК України (зловживання владою або службовим становищем).

    "ДЗГ МВС України"



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.