• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • 10 тисяч пляшок горілчаного сурогату
    Опубликовано: 2006-02-23 17:07:00

    Працівники податкової міліції ДПА у Донецькій області у лютому цього року вилучили велику партію фальсифікованої горілки. Автомобіль МАЗ, завантажений нелегальною продукцією, податківці затримали у Петровському районі шахтарської столиці. За попередньою інформацією, транспортний засіб прямував до міста Маріуполь для подальшої реалізації горілчаного сурогату. 10 тисяч пляшок горілки були обклеєні фальшивими акцизними марками та етикетками з надписом „Водка Пшеничная”, виробником якої зазначено ТОВ „Кристал-Дон”. Зразки фальсифікованого напою відправлені на дослідження. Встановлюється також джерело його надходження та справжній виробник. Загальна вартість вилученого товару складає 80 тис. грн. За встановленими фактами порушено кримінальну справу. Триває слідство.

    Взагалі з початку 2006 року співробітниками податкової міліції Донецької області вилучено з незаконного обігу товари на загальну суму 420 тис. грн.

     За матеріалами ДПА у Донецькій області

    "ДПАУ"



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.