• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Резонансні злочини та події на 27.02.2006 р.
    Опубликовано: 2006-02-27 14:27:00

    Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 1 417 заяв про злочини. Вжитими заходами 808 (57%) з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів – 5 вбивств, 7 фактів завдання тяжких тілесних ушкоджень, 8 розбійних нападів, 38 пограбувань, 4 факти незаконного заволодіння транспортними засобами.

    до органів внутрішніх справ України надійшло 1 417 заяв про злочини. Вжитими заходами 808 (57%) з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів – 5 вбивств, 7 фактів завдання тяжких тілесних ушкоджень, 8 розбійних нападів, 38 пограбувань, 4 факти незаконного заволодіння транспортними засобами.

    За незаконне зберігання зброї затримано 29 осіб. У правопорушників вилучено 1 одиницю саморобної вогнепальної зброї, 100 грамів вибухівки та 94 набої.

    затримано 29 осіб. У правопорушників вилучено 1 одиницю саморобної вогнепальної зброї, 100 грамів вибухівки та 94 набої.

    За злочини в сфері обігу наркотичних засобів та психотропних речовин затримано 78 осіб. У них вилучено майже 5 кілограмів наркотиків.

    затримано 78 осіб. У них вилучено майже 5 кілограмів наркотиків.

    За адміністративні правопорушення, вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнуто 846 осіб.

    до відповідальності притягнуто 846 осіб.

    За порушеними кримінальними справами заарештовано 51 особу.

    заарештовано 51 особу.

    Упродовж минулого тижня порушено 1 277 кримінальних справ за злочинами економічної спрямованості, з них 510 – у сфері службової діяльності, у тому числі 84 про хабарництво.

    Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 88 дорожньо-транспортних пригод, у яких 13 осіб загинули та 109 - травмовано.

    зафіксовано 88 дорожньо-транспортних пригод, у яких 13 осіб загинули та 109 - травмовано.

    У місті Суми в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 26- та 29-річних місцевих жителів, які вже були засуджені. Попередньо встановлено, що вони ввечері 2 лютого з метою крадіжки проникли до квартири 32-річної громадянки, задушили господарку, яка застигла їх на гарячому, викрали 50 доларів США, 500 грн. та вироби із золота. 6 лютого злочинці повернулися до згаданої квартири та з метою приховування злочину підпалили помешкання.

    в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 26- та 29-річних місцевих жителів, які вже були засуджені. Попередньо встановлено, що вони ввечері 2 лютого з метою крадіжки проникли до квартири 32-річної громадянки, задушили господарку, яка застигла їх на гарячому, викрали 50 доларів США, 500 грн. та вироби із золота. 6 лютого злочинці повернулися до згаданої квартири та з метою приховування злочину підпалили помешкання.

    У місті Запоріжжя в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 17-річного студента одного з вищих учбових закладів. Попередньо встановлено, що він вранці 8 грудня минулого року на вулиці під час раптової сварки вбив ножем 32-річного місцевого жителя.

    в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 17-річного студента одного з вищих учбових закладів. Попередньо встановлено, що він вранці 8 грудня минулого року на вулиці під час раптової сварки вбив ножем 32-річного місцевого жителя.

    У місті Красний Луч Луганської області в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 53-річного місцевого жителя, директора приватного підприємства. Попередньо встановлено, що він увечері 27 січня на вулиці під час сварки, що виникла на ґрунті неприязних відносин, металевим прутом заподіяв тілесні ушкодження 35-річному голові міського суду.

    в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 53-річного місцевого жителя, директора приватного підприємства. Попередньо встановлено, що він увечері 27 січня на вулиці під час сварки, що виникла на ґрунті неприязних відносин, металевим прутом заподіяв тілесні ушкодження 35-річному голові міського суду.

    У хід пішли землі держлісгоспу

    В Автономній Республіці Крим працівниками відділу ДСБЕЗ викрито посадових осіб сільської ради, які незаконно здійснили відчуження 108,65 га земель держлісгоспу, чим завдали збитки державі на загальну суму 125 млн. гривень. Органами прокуратури Автономної Республіки Крим порушено кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених ч.2 ст.364 та ч.3 ст.365 КК України (зловживання владою або службовим становищем та перевищення влади або службових повноважень).

    працівниками відділу ДСБЕЗ викрито посадових осіб сільської ради, які незаконно здійснили відчуження 108,65 га земель держлісгоспу, чим завдали збитки державі на загальну суму 125 млн. гривень. Органами прокуратури Автономної Республіки Крим порушено кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених ч.2 ст.364 та ч.3 ст.365 КК України (зловживання владою або службовим становищем та перевищення влади або службових повноважень).

    Підприємству та кредиторам завдано збитків більше ніж на мільйон гривень

    На Донеччині викрито арбітражного керуючого відкритого акціонерного товариства, який у порушення вимог Законів України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” та “Про власність”, реалізував майновий комплекс табору відпочинку та виробничі цехи підприємства, чим завдав збитки засновникам підприємства та кредиторам на суму 1,1 млн. гривень. Костянтинівською міжрайонною прокуратурою порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.365 КК України (перевищення влади або службових повноважень).

    викрито арбітражного керуючого відкритого акціонерного товариства, який у порушення вимог Законів України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” та “Про власність”, реалізував майновий комплекс табору відпочинку та виробничі цехи підприємства, чим завдав збитки засновникам підприємства та кредиторам на суму 1,1 млн. гривень. Костянтинівською міжрайонною прокуратурою порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.365 КК України (перевищення влади або службових повноважень).

    Зношеність технічного стану трубопроводу завищили майже на 100%

    На Донеччині працівниками відділення ДСБЕЗ викрито голову міськради та директора комунального підприємства, які склали та затвердили завідомо неправдивий акт технічного стану трубопроводу, яким завищили його зношеність на 98,9%, чим створили умови для подальшої реалізації водоводу за зниженою вартістю. Таким чином правопорушники завдали збитки державі на суму біля 1,1 млн. гривень. Органами прокуратури порушено кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених ч.2 ст.366 та ст.367 КК України (службове підроблення та службова недбалість).

    працівниками відділення ДСБЕЗ викрито голову міськради та директора комунального підприємства, які склали та затвердили завідомо неправдивий акт технічного стану трубопроводу, яким завищили його зношеність на 98,9%, чим створили умови для подальшої реалізації водоводу за зниженою вартістю. Таким чином правопорушники завдали збитки державі на суму біля 1,1 млн. гривень. Органами прокуратури порушено кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених ч.2 ст.366 та ст.367 КК України (службове підроблення та службова недбалість).

    Хабарництво – прибуткова звичка

    У Чернігові працівниками УДСБЕЗ УМВС України в області викрито доцента інституту, який систематично вимагав та отримував хабарі від студентів за сприяння у здачі заліків. Задокументовано 5 фактів отримання правопорушником хабарів на загальну суму 800 гривень. Прокуратурою міста Чернігів за матеріалами області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.368 КК України (одержання хабара). На Львівщині викрито голову районної організації Українського товариства мисливців та рибалок, який вимагав та отримав 1 тис. грн. хабара від двох жителів міста Броди за надання їм дозволу на вивезення з території даного товариства сріблястих ялинок. Органами прокуратури порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.368 КК України (одержання хабара).

    працівниками УДСБЕЗ УМВС України в області викрито доцента інституту, який систематично вимагав та отримував хабарі від студентів за сприяння у здачі заліків. Задокументовано 5 фактів отримання правопорушником хабарів на загальну суму 800 гривень. Прокуратурою міста Чернігів за матеріалами області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.368 КК України (одержання хабара). викрито голову районної організації Українського товариства мисливців та рибалок, який вимагав та отримав 1 тис. грн. хабара від двох жителів міста Броди за надання їм дозволу на вивезення з території даного товариства сріблястих ялинок. Органами прокуратури порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.368 КК України (одержання хабара).

    "ДЗГ МВС України"



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.