• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Затримано чергову партію валюти
    Опубликовано: 2006-02-27 14:31:00

    Переміщення валюти через митний кордон України з порушенням митних правил попереджено працівниками Бориспільської митниці.

    10500 доларів США знаходилося в кишенях брюк, у які був одягнений наш співвітчизник. Громадянин прямував до Туреччини через Бориспільську митницю, скориставшись для проходження митного контролю „зеленим коридором”, чим мав автоматично засвідчити, що не переміщує предметів, обов’язкових до декларування.

    Громадянка США, відлітаючи авіарейсом до себе на батьківщину, як і попередній громадянин, скористалася „зеленим коридором”. Виявилося, що в жіночій сумочці іноземки знаходився 9251 долар США. Дані про валюту були відсутні.

    Громадянин Туреччини повертався з України на батьківщину і теж скористався спрощеною системою митного контролю. Як виявилося, в кишенях брюк, одягнених на пасажирові, знаходилося 4740 доларів США, 400 євро та 215 турецьких лір, дані про які були відсутні.

    Варто нагадати, що громадянам без обов’язкового декларування дозволено перевозити іноземну валюту у сумі, що не перевищує 3 тис. доларів США (чи еквівалент цієї суми). Отже, уся валюта, що була у громадян понад встановлену норму – вилучена.

    Отже, уся валюта, що була у громадян понад встановлену норму – вилучена.

    В усіх випадках складено протоколи про порушення митних правил.

    "ДМСУ"



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.