• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • У Львові розпочалося в’їздне засідання Колегії Державної прикордонної служби України
    Опубликовано: 2005-10-11 14:59:00
    Сьогодні у Львові розпочалося в’їздне засідання Колегії Державної прикордонної служби України. Головне питання, яке розглядатиметься посадовцями прикордонного відомства – підбиття підсумків оперативно-службової діяльності за 9 місяців нинішнього року та визначення пріоритетних завдань на 4 квартал. Про це ELCOMART Политика повідомив відділ з питань взаємодії із ЗМІ та зв’язків з громадськістю державної прикордонної служби України.

     Почесним гостем прикордонників став Голова місцевої облдержадміністрації Петро Олійник. Напередодні львівський губернатор та Голова Держаної прикордонної служби України Микола Литвин взяли участь в урочистостях з нагоди відкриття прикордонної застави “Белз” Львівського загону, на яких Петро Олійник відзначив, що охорона державних кордонів є одним з головних завдань країни і те, що сьогодні прикордонники знаходять можливості розбудовувати інфраструктуру, оснащувати застави та пункти пропуску сучасним технічним обладнанням, а, головне, забезпечувати чудові умови для несення служби, є гідним поваги.

     Аналіз ситуації на державних кордонах протягом 9 місяців цього року показує, що у охоронців українських рубежів роботи не бракуватиме. Разом із збільшенням кількості людей та транспорту, які перетнули державний кордон, майже за усіма показниками  зросли і результати оперативно-службової діяльності.

     За 9 місяців державний кордон України перетнуло більше 57 мільйонів осіб, що на 10% більше ніж за аналогічний період минулого року. Кількість автотранспорту на кордоні зросла на 17% і становить понад 13 мільйонів одиниць. Водночас прикордонники затримали понад 9,5 тисячі осіб, які незаконно перетнули державний рубіж. Крім цього, співробітники Державної прикордонної служби затримали 3376 незаконних мігрантів та виявили у пунктах пропуску майже 8 тисяч потенційних нелегалів.
     
    За 9 місяців вилучено товарів, що незаконно переправлялися через кордон, на більш ніж 140 мільйонів гривень. Їх кількість зросла на 40% . Крім цього, було вилучено понад 500 одиниць зброї, а боєприпасів аж близько 49 тисяч штук, що у 8 разів більше ніж минулоріч. Майже на половину збільшилася й кількість затриманих на кордоні наркотиків і становить близько 590 кілограмів.
     
    ELCOMART Политика
     


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.