• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Плачков відбув з візитом до Туркменістану
    Опубликовано: 2005-10-11 16:43:00
    11 жовтня 2005 року українська делегація на чолі з Міністром палива та енергетики України Іваном Плачковим відбула з робочим візитом до Туркменістану.Під час візиту планується зустріч міністра та членів української делегації з Президентом Туркменістану Сапармуратом Ніязовим з метою обговорення подальшого розвитку двостороннього співробітництва. Про це ELCOMART Политика повідомила прес-служба Міністерство палива та енергетики України.
     
    У складі делегації - перший заступник Міністра-голова правління НАК „Нафтогаз України” Олексій Івченко.Нагадаємо, що напередодні, 10 жовтня, Президент України Віктор Ющенко мав зустріч з Іваном Плачковим, під час якої було обговорено питання поточної діяльності паливно-енергетичного комплексу України та перспективні напрямки його розвитку.
     
    Міністр поінформував Президента про стан підготовки ПЕК до осінньо-зимового періоду, а також про стан забезпечення балансу надходжень та розподілу природного газу на 2005 рік і подальшу перспективу.
     
    Крім того, розглянуто питання удосконалення системи державного управління в енергетичній сфері. Обговорено також питання співробітництва з Туркменістаном.
     
    ELCOMART Политика
     
     


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.