• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • В’ячеслав Кириленко: "Ситуація в Нетішині нормалізується"
    Опубликовано: 2005-10-12 09:12:00
    Ситуація із отруєнням дітей стабілізувалася: кожного дня виписують все більше малят, і на сьогоднішній вечір у лікарні перебувають біля 120 дітей, - повідомив з Нетішина Голова Урядової комісії з розслідування причин масового отруєння дітей у дитячих дошкільних закладах, Віце-прем’єр-міністр В’ячеслав Кириленко. Він зазначив, що приблизно 15 жовтня медики прогнозують локалізацію цього отруєння, а ще через тиждень - остаточне подолання кризової ситуації. Про це ELCOMART Политика повідомила прес-служба В’ячеслава Кириленка.
     
    За словами Віце-прем’єра, в засіданні Комісії, яке відбулося 11 жовтня в місті Нетішині Хмельницької області, взяли участь голова Хмельницької обласної адміністрації, керівництво міста, представники Міністерства охорони здоров’я, Міністерства з надзвичайних ситуацій та прокуратури.

    В’ячеслав Кириленко повідомив, що підприємство міста Славути, яке постачало заражену дизентерією продукцію, в даний момент не працює, його цехи опечатано, продукцію вилучено. Прокуратура веде слідство.

    „Головне завдання Урядової комісії - зробити неможливим повторення таких ситуацій у майбутньому, коли підприємство, яке постачало молочні продукти в дитячі садки, мало усі довідки відповідних служб, але при цьому продукція, яку воно постачало, була заражена інфекцією”, - зазначив Віце-прем’єр.

     За інформацією В’ячеслава Кириленка, в суботу 15 жовтня на засіданні Комісії буде заслухано остаточну інформацію обласної прокуратури та представників Міністерства охорони здоров’я, які з перших днів перебували в епіцентрі отруєння, і будуть запропоновані урядові рішення.

    ELCOMART Политика 


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.