• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Ющенко провів робочу зустріч з питань розвитку фізичної культури та спорту
    Опубликовано: 2005-10-12 14:25:00
    На зустрічі були присутні віце-прем’єр-міністр України В’ячеслав Кириленко, міністр України у справах сім’ї, молоді та спорту Юрій Павленко, перший заступник Голови Секретаріату Президента України Іван Васюник, а також керівництво Федерації футболу України. Про це ELCOMART Политика повідомила прес-служба Президента.
     
    Глава держави доручив Кабінету Міністрів України підготувати проект указу щодо розвитку фізкультури і спорту, захисту та підтримки спортсменів та тренерів, розбудови спортивної інфраструктури в Україні.
     
    Міністерство у справах сім’ї, молоді та спорту, зокрема, має розробити цілісну стратегію розвитку спорту з акцентом на розбудові спортивної інфраструктури по всій країні.
    «У кожному, найменшому населеному пункті має бути спортивний майданчик, у кожному великому місті – палац спорту та стадіон, оскільки спортивна держава – це перспективна держава», – сказав Віктор Ющенко.
     
    Згідно з дорученням Президента, уряд має призначити перше засідання Організаційного комітету з питань підготовки та участі в Олімпійських, Паралімпійських та Дефлімпійських іграх українських спортсменів. В. Ющенко також доручив Кабміну прийняти всі необхідні рішення для забезпечення участі наших спортсменів в Зимових Олімпійських іграх в Туріні.
     
    Крім того, Глава держави підтримав ідею, висловлену на сьогоднішній зустрічі з колективом Національної збірної України з футболу, щодо створення при Президентові України Ради з питань фізкультури та спорту. До складу цього органу, вірогідно, увійдуть видатні українські спортсмени та діячі спорту. Президент пообіцяв зі свого боку зробити все можливе, щоб Україна взяла участь у тендері на проведення Чемпіонату Європи з футболу в 2012 році.
     
    Віктор Ющенко підтримав ініціативу Міністерства у справах сім’ї, молоді та спорту про реформування сфери фізкультури і спорту, що передбачає, зокрема, створення найближчим часом десяти баз олімпійської підготовки для літніх та зимових видів спорту. У цьому контексті Президент доручив Уряду підготувати відповідний проект указу.
     
    ELCOMART Политика
     
     


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.