• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Українські та французькі військові підписали програму співробітництва
    Опубликовано: 2005-10-17 09:17:00
    Підписанням Програми співробітництва на 2006 рік між військовими відомствами України та Французької Республіки завершився дводенний візит представників Збройних Сил України до цієї країни. Про це ELCOMART Политика повідомила прес-служба МО України.
     
    Візит проходив 13-14 жовтня в рамках ХІ засідання спільної українсько-французької комісії з питань військового співробітництва.
     
    За словами глави української військової делегації полковника Юрія Cамійленка, робота комісії проходила в доброзичливій та конструктивній атмосфері. Завдяки розумінню сторін про необхідність подальшого розвитку двостороннього співробітництва між військовими України та Франції, на переговорах вдалося досягти домовленостей про більш широкий спектр взаємин та ініціатив.
     
    Зокрема, підписаною Програмою співробітництва передбачено проведення активного діалогу між штабами Збройних Сил України та Франції, обмін досвідом у сфері організації та проведення бойової, фахової, мовної підготовки. Французька сторона також погодилася надати допомогу Україні в утилізації боєприпасів та передати досвід у розмінуванні різноманітних вибухонебезпечних предметів.
     

    ELCOMART Политика

     



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.