• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Ситуація в Нетішині нормалізується
    Опубликовано: 2005-10-17 09:50:00
    15 жовтня в приміщенні Кабінету Міністрів України під головуванням Віце-прем’єр-міністра В’ячеслава Кириленка відбулося засідання Урядової комісії з розслідування причин масового отруєння дітей у дошкільних дитячих закладах м. Нетішина Хмельницької області.
     
    Як повідомив Голова Комісії, Віце-прем’єр-міністр В’ячеслав Кириленко, „станом на 8 годину ранку 15 жовтня на стаціонарному лікуванні перебуває 25 хворих, з них 5 дітей дошкільного віку, 11 школярів та 9 дорослих. Хворих з тяжким перебігом хвороби немає. Протягом 14-15 вересня не було зафіксовано жодного випадку захворювання, і ми вже можемо говорити про те, що ситуація в Нетішині нормалізувалася”, - зазначив Віце-прем’єр.
     
    За результатами роботи Урядової комісії було ухвалено рішення, за яким головам Ради міністрів АР Криму, головам обласних державних адміністрацій доручено затвердити комплексні плани здійснення конкретних заходів з профілактики гострих кишкових інфекцій, відповідно до чинного законодавства забезпечити контроль за тендерними процедурами щодо визначення переможців з питань забезпечення харчовими продуктами дитячих дошкільних закладів та загальноосвітніх шкіл, прискорити проведення атестації молокопереробних підприємств та інше.Про це ELCOMART Политика повідомила прес-служба В’ячеслава Кириленка.
     

    ELCOMART Политика



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.