• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Рятувальний загін МНС України розпочав роботу в Пакистані
    Опубликовано: 2005-10-17 14:10:00
    Для надання медичної допомоги постраждалому населенню 16 жовтня двома літаками "ІЛ-76" до столиці Ісламської Республіки Пакистан міста Ісламабад прибув зведений рятувальний загін МНС України з мобільним госпіталем у складі 77 осіб. Станом на 21 годину 16 жовтня проведено розвантаження літаків на військово-повітряній базі. Як повідомили в прес-службі МНС України, сьогодні зведений рятувальний загін здійснить марш на північний захід країни (близько 350 км від м. Ісламабад), де у м. Батгран буде розгорнуто роботу мобільного госпіталю.
     
    До складу госпіталю увійшли фахівці МНС, Міністерства охорони здоров`я та Товариства Червоного Хреста України. Мобільний госпіталь забезпечено всім необхідним для розміщення та лікування хворих і постраждалих у автономному режимі протягом 30 діб з розрахунку щодобового обслуговування 300 постраждалих.
     
    Більшість медичного персоналу мобільного госпіталю та рятувальників мають великий досвід проведення пошуково-рятувальних робіт та надання медичної допомоги постраждалим від землетрусів.
     
    Вони безпосередньо брали участь у рятувальних роботах на території Туреччини (1999 р.), Індії (2001 р.) та Ірану (2003 р.), які від землетрусів зазнали значних руйнувань з десятками тисяч людських жертв та постраждалих.Для висвітлення роботи зведеного рятувального загону в зоні стихійного лиха працюють представники українських мас-медіа.
     
    "Урядовий портал"
     


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.