• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • В Києві відбудеться засідання комісії Україна-НАТО
    Опубликовано: 2005-10-19 12:46:00
    Сьогодні, 19 жовтня, в рамках візиту в Україну делегації Північноатлантичної ради НАТО у Києві відбудеться засідання комісії Україна-НАТО за участю Генерального секретаря Альянсу Яапа де Хооп Схеффера, міністра закордонних справ України Бориса Тарасюка та міністра оборони України Анатолія Гриценка.
     
    Очікується, що учасники засідання обговорять питання внеску особливого партнерства Україна-НАТО у забезпечення безпеки і стабільності на євроатлантичному просторі, а також проведуть консультації в рамках Інтенсифікованого діалогу з питань прагнень України щодо членства в Альянсі та здійснення відповідних реформ.
     
    Перед початком засідання заплановано двосторонні зустрічі керівників вітчизняних зовнішньополітичного та оборонного відомств з Генсеком Альянсу Яапом де Хооп Схеффером.
     
    Необхідно зазначити, що дане засідання Комісії Україна-НАТО буде першим заходом такого рівня у форматі Інтенсифікованого діалогу з питань членства та відповідних реформ, започаткованого 21 квітня цього року під час Вільнюського засідання цієї Комісії на рівні міністрів закордонних справ.
     
    "Урядовий портал"


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.