• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Госпіталь МНС України надав допомогу постраждалим в Пакистані
    Опубликовано: 2005-10-19 14:11:00
    Мобільний госпіталь МНС України відбув до Ісламської Республіки Пакистан 15 жовтня для надання медичної допомоги населенню, постраждалому від землетрусу 8 жовтня. Шпиталь розміщений у високогірному районі Пакистану - м.Бешам – в 200 км від Ісламабаду. Він визначений головним у районі, адже він єдиний, оскільки госпіталі інших країн відмовилися розташовуватися так високо в горах.
     
    Українськими медиками проводиться оперативне лікування хворих. Вже проведена одна операція. На разі в госпіталі знаходиться 10 тяжкохворих пацієнтів. Цілодобово ведеться амбулаторний прийом. Розгортається пологовий будинок.Особовий склад шпиталю – живий, здоровий, займається благоустроєм території. Налагоджується зв'язок із рятувальними загонами Ірландії та США, які працюють високо в горах.
     
    Нагадаємо: мобільний госпіталь МНС України має у своєму складі 80 висококваліфікованих фахівців, які зарекомендували себе під час надання медичної допомоги постраждалому населенню в Ірані, Індії, Туреччині. Начальником мобільного госпіталю призначено професора медичних наук – Олексія Базука. Командиром зведеного рятувального загону – Петра Волянського.Сьогодні вранці в районі Ісламабаду зареєстровано два поштовхи землетрусу з інтенсивністю близько 5 балів за шкалою Ріхтера.
     
    "Урядовий портал"


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.