• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Віктор Ющенко прийматиме участь у спільному засіданні РНБОУ та Північноатлантичної Ради НАТО
    Опубликовано: 2005-10-19 14:58:00
    Президент України Віктор Ющенко бере участь у спільному засіданні РНБОУ та Північноатлантичної Ради НАТО, що проходить у Києві. Про це ELCOMART Политику повідомили у прес-службі президента України.
     
    У засіданні також беруть участь Голова Верховної Ради Володимир Литвин, Прем'єр-міністр України Юрій Єхануров, члени уряду, Глава Секретаріату Президента України Олег Рибачук, Секретар РНБОУ Анатолій Кінах, Голова СБУ Ігор Дріжчаний, Голова ВСУ Василь Маляренко, Голова НБУ Володимир Стельмах.
    Північноатлантичний альянс представлений Генеральним секретарем Яапом де Хоопом Схеффером та послами країн-членів Альянсу.
     
    Заплановано, що учасники засідання обговорять стан реалізації Цільового плану Україна – НАТО на 2005 рік, ухваленого 21 квітня цього року під час неформального засідання Комісії Україна – НАТО на рівні міністрів закордонних справ у Вільнюсі.
     
    Цільовий план на 2005 рік у рамках Плану дій Україна – НАТО, ухваленого  22 листопада 2002 р. у Празі, передбачає вирішення Україною низки політичних, економічних, військових та правових питань, а також питань безпеки і оборони та захисту і безпеки інформації.
     
    ELCOMARTПолитика
     


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.