• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Ющенко звільнив заступника Міністра промислової політики України
    Опубликовано: 2005-10-21 09:03:00
    Президент Віктор Ющенко звільнив Сергія Грищенка з посади заступника Міністра промислової політики України.
     
    Відповідний указ, підписаний в четвер Ющенком.
     
    Раніше Грищенко опинявся в центрі двох скандалів з приводу Нікопольського заводу феросплавів та "Криворіжсталі".
     
    Так, у вересні голова фонду держмайна Валентина Семенюк звинуватила Грищенка в тому, що під час конфлікту навколо НЗФ той безпосередньо контактував із співвласником групи "Приват" Ігорем Коломойським і начебто діяв в інтересах цієї групи.
     
    19 жовтня голова ФМД, яку звинуватили в отриманні прибутків від реалізації продукції "Криворіжсталі", поклала відповідальність за ці дії на мінпромполітики і зокрема Грищенка.
     
    "Коли об'єкт повернувся до державної власності, за пропозицією Кабміну була створена робоча група під керівництвом заступника мінпромполітики Сергія Грищенка, який отримав всі повноваження по квотах і ліцензіях. І весь продаж відбувався відповідно до засідань групи. Коли пан Грищенко звернувся до фонду держмайна, щоб ФМД це благословив, я дала відповідь, що у відповідності до декрету Кабміну це робити неможливо", - зазначила Семенюк у четвер у парламенті.
     
    Сам Грищенко звинувачення відкинув.
     
    Своїм указом Ющенко також звільнив Юрія Терещенка з посади першого заступника Секретаря Ради національної безпеки і оборони України – Голови Комітету з політики військово-технічного співробітництва та експортного контролю при президенті.
     
    Українська правда


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.