• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Олійник знімає з себе відповідальність за стан справ у Львові
    Опубликовано: 2005-11-10 14:14:00
    Голова ЛОО НСНУ і губернатор Львівщини Петро Олійник, який після відставки міського голови Львова Любомира Буняка заявив, що відтепер відповідальність за стан справ у Львові несе НСНУ, схоже, передумав.

    Але передумав тихо. Бо ніяких публічних і офіційних заяв з того приводу не робив. Хоча, як повідомив голова міської організації НСНУ і депутат міськради Олег Мандюк, він особисто проводив Петру Михайловичу роз’яснювальну роботу. „У міській раді була створена коаліція з НСНУ, Руху, УНП та ХДС. Власне, ця коаліція організовувала процес відставки, супроводжувала його і після вдалого завершення заявила про спільну відповідальність. А Петро Олійник не знав про заяву коаліції і тому сказав те, що сказав. Але я згодом пояснив йому, що існує домовленість коаліції і тому не пасує нам виокремлюватися”, - розповів в інтерв’ю „Вголосу”.

    З точки зору членів коаліції і міських депутатів позиція, прямо скажемо, і логічна, і справедлива: разом заварили кашу, разом і відповідати, якщо справи підуть не туди. Але от реакція Петра Олійника, тобто її відсутність – зовсім інша штука. Ну, зрозуміло, захотів дописати своїй політичній силі кілька балів, мовляв, ми тепер всіх навчимо батьківщину любити. Але коли з’ясувалося, що погарячкував, уточнювати заяву на став. Тож по факту ніякої особливої відповідальності НСНУ не нестиме, але у свідомості виборців її політична воля закріпилася. І якщо ситуація умісті не погіршиться (хоча над цим треба би було спеціально попрацювати), заслуги можна сміливо приписати собі.

    Питання тільки в тому, коли Петро Михайлович „згадає”, що НСНУ відповідальність за стан справ у Львові несе не одноосібно, а разом з ХДС, УНП та НРУ. Мабуть, саме тоді, коли виникне потреба відповідати. І доведеться Олійниковим підлеглим-однопартійцям пояснювати таку непослідовність свого лідера майже хрестоматійним "якщо пацан не зробив. то пацан, чисто, забув".
     
    "ВГОЛОС"    


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.