• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Тарасюк зустрівся з Генеральним секретарем РЄ
    Опубликовано: 2005-11-17 11:09:00
    Зустріч міністра закордонних справ України Бориса Тарасюка з Генеральним секретарем Ради Європи Террі Девісом відбулася сьогодні в Страсбурзі, повідомив речник МЗС України Василь Філіпчук. Активізація взаємодії між Україною і Радою Європи була центральною темою зустрічі.
     
    Співрозмовники обмінялися думками щодо поточного стану співробітництва між Україною та РЄ в контексті V-ї Спільної програми співробітництва між Радою Європи та Європейською комісією для сприяння та зміцнення демократичної стабільності в Україні й нещодавно ухваленого Плану дій. Глава зовнішньополітичного відомства України позитивно оцінив стан імплементації проектів, передбачених зазначеною Програмою.
     
    Міністр закордонних справ України поінформував Террі Девіса про підготовку Форуму Спільноти Демократичного Вибору, який відбудеться 2 грудня в Києві. Террі Девіс висловив вдячність за запрошення і підтвердив свою участь у Форумі.
     
    Борис Тарасюк передав Генеральному секретарю РЄ послання Президента України Віктора Ющенка із запрошенням Раді Європи взяти участь у спостереженні за підготовкою і проведенням парламентських виборів у нашій країні в березні наступного року.
     
    "Урядовий портал"


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.