• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Австрія допоможе Україні
    Опубликовано: 2005-11-17 12:55:00
    Австрія рішуче налаштована використати можливості свого головування в Європейському Союзі для подальшого розвитку відносин з Україною.

    Про це сьогодні заявила тимчасово повірена у справах Австрійського посольства в Україні Сігрід Берка на прес-конференції "Відносини між Україною та ЄС напередодні саміту".

    С.Берка також наголосила, що Австрія підтримує подальше впровадження плану дій Україна-ЄС і сподівається, що Україна продовжить реалізацію процесу реформ. Стосовно надання Україні статусу країни з ринковою економікою та підготовки угоди про зону вільної торгівлі з Україною С.Берка наголосила, що Австрія рішуче підтримує ці кроки. Вона також зазначила, що під час головування Австрії у ЄС Україна займатиме чільне місце у процесі реалізації європейської політики сусідства. За словами С.Берки, у першій половині 2006 року буде здійснено перегляд впровадження Плану дій Україна-ЄС, також заплановано проведення засідання Ради з питань співпраці між Україною та ЄС на міністерському рівні.

    С.Берка зазначила, що в залежності від прогресу, який буде досягнуто під час головування Великої Британії, Австрія готова працювати у напрямку швидкого укладення з Україною угод про спрощення візового режиму та реадмісію.
     
    "ProEUROPA"


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.