• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Майдан української надії?
    Опубликовано: 2005-11-17 14:35:00

    У річницю "Помаранчевої революції" вожді, за якими ми стояли на Майдані рік тому, мають сказати людям. Я впевнений, що вони скажуть те, що треба сказати. Ми прекрасно розуміємо, що два місяці країна живе в тривозі. Країна живе в розчаруванні. Країна відчуває велику небезпеку, що сили реваншу спробують використати розкол помаранчевої команди аби знову дорватися до влади. І мені здається, що і Тимошенко, і Ющенко чудово усвідомлюють, що треба сказати, щоб відродити надію. Тому я спочатку пропонував, щоб це був Майдан порозуміння, але тепер мені здається, що цей Майдан має усі шанси стати Майданом української надії....

    Лідери прекрасно усвідомлюють міру своєї відповідальності за те, що робиться в Україні, як відбувається виборча кампанія, і за те як Україна буде розвиватися у найближчі три-чотири роки. І тому вони просто зобов'язані дати Україні надію. Надію на те, що в командi, яка робила революцію, яка виграла вибори, здатнi в ім'я українських інтересів подати один одному руку, і здатнi працювати в ім'я України.

    Якщо ж вони не подадуть один одному руку, якщо не скажуть, що створять коаліцію в майбутньому парламенті, тоді на виборах переможе Янукович. І тоді він буде прем'єр-міністром. І тоді сили реваншу вернуться. І тоді люди відвернуться і від Ющенка, і від Тимошенко. Але якщо скажуть, що ми будемо разом, тоді випливає: сили реваншу не виграють ніколи. Виграють обидва крила помаранчевої команди, і вони сформують уряд.

    Звичайно, Ющенко і Тимошенко мають домовитися. І тоді ми визнаємо будь-які їхні домовленості. Якщо вони до цього доросли. Дозріли. Мені здається, що ситуація, яка зараз складається, особливо після з'їзду НСНУ прямо штовхає на такі домовленості. Ціна питання - це майбутнє нашої держави.

    Сценарій святкування складений. З 16 до 18 години буде демонстрування хроніки, фільмів і пісень "помаранчевої революції". Після 18 розпочнеться мітинг, і на Майдан вийдуть основні лідери коаліції сила народу і, власне, президент України. У фіналі виступлять Ющенко і Тимошенко.

    Мене частенько запитують, чи можуть прийти на Майдан Порошенко, Третьяков, Мартиненко, Червоненко і т .д? Можуть. Якщо є їм що сказати народу, хай приходять. Але квінтесенціэю Майдану не повинні стати виступи розварених політиків - Порошенко чи Зінченко. Основне, що скаже Ющенко і що скаже Тимошенко.

    Тарас Стецьків, "Дело"



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.