• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • В газових переговорах України та Росії переможе здоровий глузд
    Опубликовано: 2005-12-19 12:41:00

    Про це 15 грудня в ефірі телеканалу "Інтер" заявив лідер Республіканської партії Юрій Бойко. Відповідаючи на запитання, як можуть розвиватися події у випадку відсутності домовленостей, політик відзначив, що можлива ситуація, коли Росія буде прокачувати через Україну тільки експортні об'єми газу, які вона повинна поставляти до Європи. Якщо ми при цьому ще й не підпишемо угоду з Туркменістаном, то останній також може перекрити газ. При цьому, якщо Україна буде відбирати газ із "експортної труби", Європа це відчує на собі, і тоді серйозно постраждає імідж нашої країни.

    "Можуть іти й політичні баталії, і суперечки, але у вирішальний момент переможе здоровий глузд, як це було в попередні роки. Думаю, що в кінці кінців рішення буде знайдене. Єдине: потрібний прямий діалог двох президентів – раз, і потрібно підписати угоду з Туркменістаном на рівні нашого прем'єра – два", – підкреслив Юрій Бойко.

      Прес-служба РПУ



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.