• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Зустріч лідерів Меджлісу з Юрієм Єхануровим
    Опубликовано: 2005-12-19 14:42:00
    В Києві відбулася зустріч Голови Меджлісу кримськотатарського народу, члена парламентської фракції НРУ Мустафи Джемільова та його першого заступника, члена парламентської фракції НРУ Рефата Чубарова з Прем'єр-міністром Юрієм Єхануровим.
     
    Як заявили під час зустрічі п.п.Джемільов та Чубаров, вже найближчим часом доцільно провести спеціальну нараду за участю Президента України, Прем'єр-міністра та керівництва Меджлісу для обговорення спірних статей Закону "Про поновлення прав осіб, депортованих за національною ознакою".
     
    Рефат Чубаров: "Президент України нарешті повинен прийняти політичне рішення у тривалій дискусії між авторами Закону та співробітникам Адміністрації". Голова Меджлісу М.Джемільов та Прем'єр-міністр Ю.Єхануров обговорили низку питань, що торкаються існуючих в регіоні суспільно-політичних процесів.
     
    Прес-служба НРУ
     


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.