• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Павленко: "Рішення офіційного Брюсселю зміцнить позиції України"
    Опубликовано: 2005-12-23 15:32:00
    "Рішення офіційного Брюсселю зміцнить позиції України в її прагненні до євроінтерації, - заявив сайту RAZOM міністр з питань сім'ї, молоді та спорту, член Ради партії "Наша Україна" Юрій Павленко. Як відомо, сьогодні Європейський Союз офіційно визнав Україну країною з ринковою економікою. Про це повідомив прем'єр-міністр Юрій Єхануров, виступаючи перед студентами економічного факультету Національного університету імені Шевченка.
     
    "На жаль, не дивлячись на те, що Україна давно відповідала вимогам, необхідним для надання цього статусу, наша внутрішньополітична ситуація до кінця 2004 року заважала цьому. Тому сьогоднішнє рішення офіційного Брюсселю - це не тільки визнання її ринкового вибору, це підтримка Європейським Союзом нової української влади", - вважає міністр.
     
    "Що стосується переваг, то, очевидно, це відкриває додаткові ринки для українських товарів і послуг на європейські ринки. А це, в свою чергу - нові виробництва, нові робочі місця в Україна. Це є хорошим сигналом для найкрупніших світових кампаній стосовно їхніх інвестицій в Україну, - зазначив Павленко.
     
    "Для України це рішення стало ще раз підтвердило ефективну роботу нової влади. Я переконаний, що США так само визнає нас країною з ринковою економікою і, не зважаючи на різні провокації, які здійснюють певні політичні сили в середині України, США відмінять поправку Джексона-Вєніка. Усі передмови для цього є", - підкреслив Павленко.
     

    Прес-служба НСНУ  



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.