• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Тарасюк провів телефонну розмову з Лавровим
    Опубликовано: 2006-01-13 09:00:00

    12 січня ц.р. Міністр закордонних справ України Борис Тарасюк провів телефонну розмову з Міністром закордонних справ Російської Федерації Сергєєм Лавровим.

    Під час бесіди співрозмовники домовились провести у лютому цього року засідання Підкомісії з питань функціонування Чорноморського флоту Російської Федерації та його перебування на території України, яка створена в рамках Українсько-Російської міждержавної Комісії.

    Керівники зовнішньополітичних відомств також погодили проведення найближчим часом зустрічі української та російської делегацій з метою активізації роботи щодо укладення двосторонніх угод про реадмісію та про спрощений порядок набуття і припинення громадянства.

    Б.Тарасюк запросив свого російського колегу відвідати Україну ближчим часом з метою проведення засідання Підкомітету з міжнародного співробітництва Українсько-Російської міждержавної комісії, у ході якого сторони могли б окреслити основні напрямки співпраці у зовнішньополітичній сфері на 2006 рік.

    Прес-служба МЗС



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.