• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Тарасюк зустрівся с послом Греції в Україні
    Опубликовано: 2006-01-13 09:58:00

    12 січня ц.р. Міністр закордонних справ України Борис Тарасюк прийняв новопризначеного Посла Грецької Республіки в Україні Хараламбоса (Харіс) Дімітріу з нагоди вручення ним копій вірчих грамот.

    У ході бесіди глава зовнішньополітичного відомства України відзначив, що українською стороною приділяється значна увага всебічному розвитку відносин з Грецією. Сторони обговорили розвиток внутрішньополітичної ситуації в Україні та відзначили важливість подальшої активізації двостороннього політичного діалогу між країнами, зокрема, проведення протягом року офіційного візиту Президента України В.Ющенка до Греції.

    Під час зустрічі співрозмовники наголосили на актуальності питання двосторонніх економічних відносин, зокрема, у підготовці до проведення четвертого засідання спільної Міжурядової українсько-грецької спільної робочої групи з питань економічного, промислового та науково-технічного співробітництва. Також були обговорені питання взаємодії на євроінтеграційному напрямі.

    Б.Тарасюк висловив сподівання, що подальша діяльність Посла Х.Дімітріу сприятиме поглибленню відносин між Україною та Грецією в усіх сферах.

    Прес-служба МЗС



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.