• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Безсмертний: "Наша провина в тому, що ми не розпустили Раду"
    Опубликовано: 2006-01-13 11:59:00

    "Наша провина в тому, що торік ми не зажадали розпуску парламенту, - заявив в інтерв'ю "Газеті по-київськи" керівник виборчої кампанії блоку "Наша Україна" Роман Безсмертний. - Хоча я говорив Президентові: перше, що потрібно зробити, - розігнати цю Раду. Користі від неї ніякої не буде, а зуби вони показати можуть".

    "Також рішенням президента треба розігнати і цей Конституційний Суд, - переконаний Роман Безсмертний. - Є ситуації, у яких фраза "гарант Конституції" говорить сама за себе. Якщо у ВР є 226 осіб, які не дають можливості працювати Конституції, Президент повинен діяти: розігнати цей Конституційний Суд, сформувати наступний, який прийме присягу перед українським народом, тому що парламент - це ще не український народ, а 450 талановитих людей".

    "Ви скажете: а як же Конституція? А я у вас запитаю: що ж конституційного в рішенні про відставку уряду? Не можна давати можливість цим людям гадити на голову 50-мільйонній країні, та ще й після революції", - наголосив Роман Безсмертний.

    Прес-служба НСНУ



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.