• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Олійник: "Люди вийдуть щоб захистити уряд і Президента"
    Опубликовано: 2006-01-13 12:05:00

    "На Львівщині люди обурені", - зазначив лідер Львівської обласної організації "Нашої України" Петро Олійник в інтерв'ю сайту RAZOM, коментуючи плани щодо проведення народного віче у Львові.

    Як відомо, Віче "Захистимо Україну" відбудеться у неділю 15 січня о 15:00 біля пам'ятнику Тарасові Шевченку у Львові.

    "По цьому питанню прийнято рішення Львівської обласної Ради. Ми збираємося стати на захист Уряду, на захист Президента", - сказав Олійник.

    "Депутати, які представляють інтереси мешканців області, вважають, що це відбувся антиукраїнський шабаш", - наголосив він.

    "Люди, які стоять на засадах українства та національних інтересів у державі не можуть залишити державу в такий відповідальний період", - заявив Олійник.

    "Люди вийдуть, вийдуть представники багатьох партійних організацій на підтримку дій Президента. Антиукраїнський шабаш на Україні не пройде", - повідомив Петро Олійник.

    "Президент діє рішуче. Уряд буде працювати до травня місяця, поки не буде сформована на базі нового парламенту урядова більшість. Нічого страшного не відбудеться. Є реальний та ефективний курс, антизаконні покусування зі сторони парламенту не будуть мати впливу", - додав він.

    Прес-служба НСНУ



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.