• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Роман Ткач: "Ті, хто вагався, сьогодні однозначно на стороні Президента"
    Опубликовано: 2006-01-13 12:48:00

    "Люди дуже критично поставилися до рішення Верховної Ради, вважають, що наш парламент останнім часом забагато собі дозволяє, - заявив сайту RAZOM губернатор Іван-Франківської області Роман Ткач, коментуючи рішення ВР про відставку уряду. - Саме за наполяганням наших громадян ми збираємо позачергову сесію облради, проводимо в неділю загальнообласне віче в Івано-Франківську, - підкреслив він.

    "Безперечно, економічна ситуація під контролем, так звана відставка Кабміну абсолютно не вплинула на економічні процеси в області: обласний бюджет прийнятий, районні - також, розробляємо соціальні програми".

    "Про якийсь економічний спад навіть смішно говорити. - зазначив Роман Ткач. - Навпаки, відразу після новорічних свят ми влаштували дуже представницький інвестиційний форум "Різдво в Карпатах" - дуже багато потенційних інвесторів на нього з'їхалося, представників консульств, посольств різних країн . Буквально днями зустрічався з новим керівництвом магнієвого заводу, до речі, єдиного в Україні, також була розмова про інвестиції в економіку області. Ніяких стресів в економічній сфері область не відчуває. А щодо політичної ситуації - так звана відставка уряду лише додала балів Виборчому Блоку "Наша Україна", наші прихильники стали ще переконанішими в своїх поглядах, а ті, хто вагався, однозначно сьогодні підтримують Президента.

    Прес-служба НСНУ



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.