• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • АМКУ підтримує незалежність та безперешкодну діяльність мас-медіа
    Опубликовано: 2006-01-13 12:55:00

    Голова Антимонопольного комітету України Олексій Костусєв доручив головам територіальних відділень Комітету припинити та утриматися від будь-яких перевірок засобів масової інформації на період передвиборчої кампанії 2006 року.

    Це рішення прийнято у підтримку незалежності роботи мас-медіа та відповідної постанови Верховної Ради України. Зокрема, воно сприятиме забезпеченню безперешкодної діяльності ЗМІ у період виборів народних депутатів України та депутатів місцевих рад, селищних і міських голів.

    У той же час, не виключені можливі звернення до органів Комітету на ознаки порушення з боку мас-медіа. Тим не менш, якщо звернення таки з’являться – вони будуть передані з будь-якого регіону до центрального апарату для ретельної оцінки та вивчення.

    Коментуючи видане доручення Голова Антимонопольного комітету України Олексій Костусєв особливо підкреслив: “Ми завжди підтримуємо незалежність та конкурентноспроможність засобів масової інформації. Наші колеги журналісти повинні працювати у нормальних умовах - без страху, без тиску з тим, щоб забезпечити належне висвітлення виборів та плюралізм думок. І у цьому питанні Комітет займає абсолютно чітку і принципову позицію“.

    Прес-служба КМУ



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.