• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Вінницьких Рух судить новий суддя
    Опубликовано: 2006-01-13 14:49:00

    Днями у Вінницькому суді відбулося попереднє засідання. Нагадаю, що перший заступник голови ОДА Григорій Заболотний подав на Рух та журналістів до суду. Про перебіг чергового судового засідання розповів голова Вінницької обласної організації НРУ Сергій Свитко.

    -- "На судовому засіданні кожна із сторін пред'явила докази та було заслухано свідків. Суддя працював у такому режимі, що поважав закони та Конституцію України. У нас нарешті не має претензій до нового судді. На цьому першому попередньому засіданні були дотримані всі формальності, тому ми сподіваємося на неупереджене рішення, хоча закон у нас, як дишло", -- зазначив Сергій Свитко.

    Скандал розпочався з того, що у газеті "Побожжя" у серпні цього року був опублікований матеріал про 3 маєтки, якими володіє родина Заболотного. У жовтні нинішнього року цей матеріал перепублікувала одна з тиражних газет Вінниччини -- "33-й канал". Після Григорій Заболотний подав на Рух та журналістів до суду. Від Вінницького Руху вимагають 40 тисяч, від журналістів - 10 тисяч гривень. Саме таку суму компенсації, за образу честі, гідності та ділової репутації, вимагає перший заступник голови Вінницької ОДА.

    Прес-служба НРУ



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.