• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Ющенко ветував зміни до закону про закупівлю товарів та послуг за держкошти
    Опубликовано: 2006-01-13 15:43:00

    Президент України зі своїми пропозиціями повернув для повторного розгляду Верховною Радою Закон «Про внесення змін до Закону України «Про закупівлю товарів, робіт і послуг за державні кошти» та інших законодавчих актів України», прийнятий парламентом 15 грудня 2005 року. Про це ELCOMART Политика повідомила прес-служба Президента.

    Законом, зокрема, пропонується покласти здійснення повноважень спеціально уповноваженого центрального органу виконавчої влади у сфері закупівель на Антимонопольний комітет України; створити при Рахунковій палаті Спеціальну контрольну комісію з питань державних закупівель; надати окремим органам виконавчої влади право на проведення відповідних перевірок за зверненнями (запитами) народних депутатів України, комітетів Верховної Ради України та тимчасових слідчих комісій Верховної Ради України; зобов'язати учасників процедур закупівель на надання тендерного забезпечення та забезпечення виконання договору про закупівлю тощо.

    На думку Глави держави, Закон, який надійшов на підпис, викликає низку зауважень через невідповідність його положень Конституції України, Бюджетному кодексу України, Законам України «Про Антимонопольний комітет України» та «Про Рахункову палату».

    Пропозиції Глави держави під час розгляду Закону на пленарному засіданні Верховної Ради представлятиме міністр економіки України Арсеній Яценюк.

    ELCOMART Политика



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.