• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Городоцька райрада ухвалила бюджет на 2006 рік
    Опубликовано: 2006-01-13 15:49:00

    Учора, 12 січня, на ХХYІІ сесії Городоцької районної ради ІY демократичного скликання затвердили районний бюджет на 2006 рік. Про це повідомив Західній інформаційній корпорації власний кореспондент у Городоцькому районі.

    Відповідно до Бюджетного кодексу України Закону України “Про внесення змін до ЗУ “Про державний бюджет України на 2005 рік” сесія районної ради прийняла рішення про встановлення загального обсягу доходів районного бюджету на 2006 рік в сумі 59019,8 тис.грн. Причому обсяг доходів загального фонду бюджету становитиме 55876,6 тис.грн, а спецфонду бюджету – 3143,2 тис. грн, в тому числі, на бюджет розвитку виділено 1800 тис. грн.

    Доходи загального фонду бюджету формуватимуться за рахунок податку на прибуток підприємств комунальної власності, засновником яких є й райрада, 50% –прибутку з доходу фізичних осіб, 15% – плати за землю на території району, плати за оренду цілісних майнових комплексів, нерухомого та іншого майна, що перебувало в комунальній власності райради. Окрім того, передбачено й 9531,9 тис. грн субвенції із Державного бюджету на здійснення програм соцзахисту, з яких 5902,6 тис. грн передбачено на виплату сім’ям, які опікуються інвалідами з дитинства.

    "Західна iнформаційна корпорація"



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.