• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Ющенко повернув до ВР Закон «Про систему харчування працівників»
    Опубликовано: 2006-01-13 16:33:00

    Президент України зі своїми пропозиціями повернув для повторного розгляду Верховною Радою Закон «Про систему харчування працівників», прийнятий парламентом 22 грудня 2005 року. Про це ELCOMART Политика повідомила прес-служба Президента.

    Законом передбачається, що роботодавець, крім заробітної плати, може надавати працівнику талони/картки на харчування щомісячно не більш як на суму податкової соціальної пільги, визначеної за правилами підпункту 6.1.1 пункту 6.1 статті 6 Закону України «Про податок з доходів фізичних осіб» (з 1 січня 2006 року така сума складає 676,2 гривні). При цьому передбачено, що операції з випуску, придбання та використання талонів на харчування не оподатковуються податком на додану вартість, податком на прибуток підприємств, податком з доходів фізичних осіб, збором на обов'язкове пенсійне страхування.

    На думку Президента України, запровадження передбачених Законом пільг з оподаткування може призвести не лише до значних втрат Державного бюджету України та місцевих бюджетів, а й до зменшення відрахувань до Пенсійного фонду України.

    Пропозиції Глави держави під час розгляду Закону на пленарному засіданні Верховної Ради представлятиме міністр економіки Арсеній Яценюк.

    ELCOMART Политика



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.