• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Робочий візит голови Держпромгірнагляду на Сумщину
    Опубликовано: 2006-01-13 16:56:00

    13 січня 2006 року з робочим візитом у Сумській області перебував голова Держпромгірнагляду Михайло Саварин. Зустрівся з керівництвом територіального управління, ознайомився з інспекторським складом.

    На нараді було визначено подальші шляхи роботи територіального управління. Керівник зауважив, що структурні перебудови завершено. Розповів про нову структуру Департаменту, його функції, обов’язки. Приділив увагу й питанням нормативної бази, підкреслив, що вона не відповідає вимогам – має дуже великий обсяг (близько 2300 актів), застаріла, потребує докорінних змін . Але змінити її швидко неможливо - на це потрібен час.

    У ході обговорення поточних та перспективних питань голова Департаменту підкреслив необхідність врахування нових напрямків державної політики. Відповів на запитання присутніх щодо шляхів розвитку системи державного нагляду, його принципів та пріоритетів у нових умовах.

    Зустрівся також з керівництвом та колективом Сумського експертно-технiчного центру Держпромгiрнагляду, ознайомився з його технічною базою, побував у навчальних кабінетах та лабораторіях.

    Наостанок керівник привітав усіх з новорічними святами і побажав впевненості в майбутньому. “Аби під час нової зустрічі, – сказав Михайло Васильович, – можна було говорити про те, що змінилося на краще!”

    Прес-служба КМУ



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.