• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Павленко відвідає з робочим візитом США
    Опубликовано: 2006-01-13 17:11:00

    16-21 січня 2006 року міністр України у справах сім’ї, молоді та спорту Юрій Павленко візьме участь у черговій сесії Виконавчої Ради Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), яка відбудеться у Нью-Йорку.

    На ній українська делегація поінформує світове співтовариство про результати співробітництва Уряду України з Дитячим фондом ООН, про участь у цій співпраці органів виконавчої влади України й неурядових організацій.

    Міністр доповість про пріоритетні напрями у співробітництві України з ЮНІСЕФ, серед яких: профілактика ВІЛ/СНІДу, захворювань, пов’язаних з недостачею йоду в організмі. Один з важливих напрямків співпраці - розвиток сімейних форм виховання дітей сиріт та позбавлених батьківського піклування.

    Міністр проведе зустрічі з керівництвом ЮНІСЕФ, зокрема з Виконавчим директором Дитячого фонду ООН Енн Венеман. Йтиметься про чергову програму співробітництва ЮНІСЕФ з Україною на 2006-2010 роки.

    У рамках візиту Міністр відвідає Вашингтон, де проведе переговори з Міністром охорони здоров’я та соціальних послуг США Майклом Лівіттом.

    Прес-служба КМУ



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.