• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Підписано Угоду між Урядами України та Республіки Сан-Марино
    Опубликовано: 2006-01-13 17:30:00

    Угоду підписали міністр економіки України Арсеній Яценюк та Державний секретар промисловості, ремісництва, торгівлі, телекомунікацій та економічного співробітництва Республіки Сан-Марино Клаудіо Фелічі, яка відкриває нові можливості у торговельно-економічному співробітництві між двома країнами, а також забезпечує сприяння та взаємний захист інвестицій.

    Під час переговорів підкреслено, що найбільшу обопільну зацікавленість в українських та санмаринських підприємців викликає співпраця в агропромисловому комплексі, легкій та деревообробній промисловостях, зокрема виробництві будівельних матеріалів та меблів.

    Привернула увагу Клаудіо Фелічі пропозиція Арсенія Яценюка про створення зони вільної торгівлі. Своєю чергою фахівці Республіки Сан-Марино готові поділитись досвідом у туристичній сфері.

    Прес-служба КМУ



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.