• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Павелко шукає спасіння
    Опубликовано: 2006-01-13 17:52:00

    Депутат Яворівської районної ради Роман Павелко звернувся до Генерального прокурора України з проханням захистити його від свавілля прокуратури Закарпатської області. Про це повідомив власний кореспондент Західної інформаційної корпорації у Яворівському районі.

    «Ще 3 червня минулого року Генеральна прокуратура України підтвердила незаконність порушення кримінальної справи про те, що нібито службові особи УПМ ДПА у Закарпатській області зловживали владою та не виконували службові обов’язки. Це справедливе рішення Генпрокуратури поклало початок припиненню замовного переслідування мене правоохоронцями Закарпатської області за те, що я сумлінно ставився до виконання службових обов’язків на посаді начальника управління податкової міліції ДПА у Закарпатській області: я виявив величезну партію контрабандного товару, що не сподобалося окремим можновладцям (Усі факти щодо цього я викладу найближчим часом на прес-конференції).

    Яким же було моє здивування, коли я дізнався, що заступник прокурора Закарпатської області І.Міцода підписав подання у Яворівську районну раду про надання згоди на притягнення мене до кримінальної відповідальності та обрання запобіжного заходу – взяття під варту. І це при тому, що в моїх діях відсутній склад злочину. Депутати Яворівської районної ради, детально вивчивши ситуацію, подання прокурора не задовольнили. Факти, наведені прокуратурою у цьому поданні, – перекручені, тенденційні, не підтверджені належними доказами. Я змушений був звернутися до Генерального прокурора України О.Медведька з проханням захистити мене від замовного переслідування з боку працівників прокуратури Закарпатської області», – заявив ЗІКу Роман Павелко.

    «Про упередженість окремих правоохоронців Закарпаття свідчить вже те, що мені свого часу відмовлено в наданні матеріалів кримінальної справи, а також не надіслано (на мою вимогу) копію рішення Генпрокуратури. Більше того, відразу після мого звернення з даного приводу, відносно мене була й порушена кримінальна справа (до цього часу вона розслідувалася «за фактом»), про що мене не повідомили, а надіслали згодом подання у Яворівську райраду. Ще раз заявляю, що переслідування мене працівниками Закарпатської області замовлено тими, кому не сподобалася моя чесність при виконанні службових обов’язків на посаді начальника управління податкової міліції у Закарпатській області», – зазначив Р.Павелко.

    "Західна iнформаційна корпорація"



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.