• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Ющенко повернув до ВР Закон «Про місто-герой Севастополь»
    Опубликовано: 2006-01-13 18:03:00

    Президент України зі своїми пропозиціями повернув для повторного розгляду Верховною Радою Закон «Про місто-герой Севастополь». Зазначений Закон прийнято Верховною Радою України 22 грудня 2005 року після повторного розгляду з пропозиціями Президента України (вперше Закон було прийнято 23 червня 2005 року, вдруге – 3 листопада 2005 року). Про це ELCOMART Политика повідомила прес-служба Президента.

    Верховна Рада України не врахувала пропозицію Президента України відхилити Закон як такий, що не відповідає Конституції України, внесла деякі зміни і, прийнявши його у новій редакції, знову подала на підпис главі держави.

    Звертаючись до Верховної Ради, Глава держави зазначив: «Законодавче врегулювання особливостей здійснення виконавчої влади та місцевого самоврядування у повній відповідності з вимогами Конституції України, з урахуванням сучасної ситуації та перспектив розвитку міста, міжнародних зобов'язань України є актуальним і має особливе значення для держави. Тому сподіваюсь, що Верховна Рада України з належною увагою розгляне обгрунтування необхідності відхилення прийнятого Закону і підтримає вже висловлену мною раніше пропозицію щодо розроблення за участю народних депутатів України, насамперед авторів проектів закону про місто Севастополь, а також представників заінтересованих парламентських комітетів, центральних органів виконавчої влади, Севастопольської міської ради, провідних учених, нового узгодженого законопроекту з цього питання».

    Пропозиції Глави держави під час розгляду Закону на пленарному засіданні Верховної Ради представлятиме міністр юстиції України Сергій Головатий.

    ELCOMART Политика



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.