• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Ющенко планує винести питання про конституційну реформу на всенародний референдум
    Опубликовано: 2006-01-16 09:18:00

    Президент України Віктор Ющенко винесе питання про конституційну реформу на всенародний референдум. «Я хочу підкреслити, що з цією ідеєю я вийду безумовно, щоб ні в кого не було ніяких сумнівів», – сказав Глава держави у  інтерв’ю чотирьом українським телеканалам. Про це ELCOMART Политика повідомила прес-служба Президента.

    Президент ще раз висловив свою позицію, що «зміни, зроблені до Конституції, були проведені з грубим порушенням процедури». Крім того, спосіб унесення цих змін і їхня суть не були доведені до загалу, переконаний В. Ющенко.

    У цьому контексті Віктор Ющенко висловив переконання, що пошук легітимних шляхів виходу з ситуації, що склалася, – актуальна для суспільства тема. Саме тому Глава держави очікує, що референдум буде «чесним способом виходу на гармонію» в цьому питанні.

    Віктор Ющенко ще раз наголосив, що він як Президент, а також уряд у своїх діях строго дотримуватимуться Конституції і законів.

    ELCOMART Политика



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.