• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Трускавецька міськрада збільшила кількість своїх депутатів
    Опубликовано: 2006-01-16 15:14:00

    На черговій сесії Трускавецької міської ради було прийнято рішення про збільшення кількості депутатів з 34 до 46 народних обранців. Аргументуючи необхідність збільшення депутатського корпусу, міський голова Трускавця Лев Грицак висловив надію, що це дасть змогу укомплектувати постійні депутатські комісії, які працюють при міськраді. А це, своєю чергою, покращить роботу народних обранців.

    У відповідь на рішення сесії міської ради Трускавецька міська організація «Батьківщина» розповсюдила інформаційній бюлетень. У бюлетені повідомляється про те, що фракція «Батьківщини» у міській раді голосувала проти збільшення кількості депутатів.

    «Рішення про значне збільшення депутатських мандатів з 34 до 46, за яке так дружньо проголосувала значна кількість народних обранців, абсолютно не співпадає з думкою більшості трускавчан! Партія «Батьківщина» (Блок Юлії Тимошенко) вважає, що це антинародне рішення має бути засуджено трускавчанами», – таким закликом закінчується інформаційний бюлетень.

    "Вголос"



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.