• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Миротворці, які прибули з Іраку отримають посади в бойових частинах
    Опубликовано: 2006-01-16 17:44:00

    Практично всіх миротворців, які прибули з Іраку в Західне оперативне командування, планується призначити на посади в бойові частини, щоб вони мали нагоду передавати свій досвід, набутий у складі миротворчого контингенту.

    Як повідомили в Управлінні прес-служби Міністерства оборони України, про це заявив командувач військами Західного оперативного командування генерал-лейтенант Михайло Куцин під час наради з керівним складом, присвяченого бойовій виучці в польових умовах.

    Командувач, зокрема, наказав начальникам відповідних управлінь особисто взяти участь у розміщенні на посадах військовослужбовців 81-ї тактичної групи, які прибули в Західне ОК після виконання миротворчої місії з Іраку, відповідно до їх професії.

    За словами Куцина, кожний начальник має поспілкуватися з колишніми миротворцями контрактної служби про продовження ними служби за контрактом в Україні.

    "Радiо - ЕРА"



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.